IKRAR SYAWALAN ( catatanku )


IKRAR SYAWALAN

Bismillahirrohmaa nirrohim
Kanthi tulusing manah kula nyuwun pangapunten lair lan batos dhumatheng bapak-bapak,
ibu-ibu saha sedherek ingkang rawuh ing papan meniko, awit saking sedaya kalepatan lan kekilafan kula dhumateng panjenegan.
Semanten ugi mbok bileh babak-babak, ibu-ibu sahe sederek sedaya kagungan kalepatan lan kekilafan dhumateng kula kanthi tulusing manah kula caos pangapunten dhumateng panjenengan.
Mugi-mugi Allah paring ampunan sedaya dosa kalapatan kula lan pajenengan.
Amin.
Taqobalallohumina waminkum, taqobal ya karim
Ja’alanaallohu waiyyakum minal ‘aidin wal faizin
Kullu’amin waantum bikhoir
Walhamdulillahirobbil’alamin.

visit http://www.caturkiswanaputra.wordpress.com

Alamat : Jl. Wanagama 1, Banaran 2 Rt : 08 Rw: 02 Banaran, Playen, gunungkidul, yogyakarta, Kodepos 55861

About these ads

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: